ERES SWIM aw24

De første nye efteråsfarver i Duni serien er landet i butikken og på webshoppen.

SE NYT ERES SWIM HER

De første fine AW24 serier fra Else Lingerie er netop kommet i butikken og online. Her ses en velsiddende bh uden bøjle eller fyld fra den smukke Kim serie. Serien leger med grafiske linjer og kontrasten mellem gennemsigtige og tildækkede. Det sorte stof er lavet af den lækre smørbløde kvalitet, som vi kender fra Nano serien, og det elegante transparente tyl er det samme, som vi kender fra den ikoniske Bare serie. Toppen fås fra str. XS-XL.

Se nyheder fra Else Lingerie her

Anne Sax

VELKOMMEN HOS OS

Hos ANNE SAX arbejder vi for, at kvinder får et godt forhold til sig selv og sin krop. Derfor ønsker vi at skabe et inkluderende onlineunivers, hvor alle kroppe/bryster er velkomne og ingen er forkerte, da det er de kerneværdier, vi står for.

Der findes desværre ikke én kvinde, som alle andre kvinder kan spejle sig i, og vi vil enormt gerne vise så mange forskellige kroppe og barme som muligt. Derfor arbejder vi bl.a. på at udvide vores modelrepetoire, hvilket betyder, at du fremover vil komme til at kunne se både bløde bryster, store bryster, små bryster, silikonebryster, unge, midaldrende, ældre, tynde kroppe, tykke kroppe og alt midtimellem.

Vi vil gerne understrege at alle kroppe er velkomne, accepterede og ægte hos os, og vi hylder kvinders frie ret til at gøre med deres krop, som de selv ønsker, og at det ene ikke er mere rigtigt end det andet.

Læs mere
Gaveguide - sådan finder du hendes størrelse

Der er noget ekstra særligt over at give et lækkert sæt lingeri, som bare passer. Men hvordan finder man ud af, hvilken størrelse, man skal købe? Det kan være svært,...

Læs mere