cool cover-ups

Ingen sommer uden beach wear. Den ikoniske Knot Sarong fra den brasilianske badetøjsdronning, Lenny Niemeyer fremhæver taljen på smukkeste vis og falder på den helt rigtige måde. Den smukke sarong kan både bruges som nederdel og kjole. Den flotte sarong er ONESIZE og findes i flere forskellige farver, bl.a. sort og brun.

SE LENNY NIEMEYER SARONGER HER

Anne Sax

VELKOMMEN HOS OS

Hos ANNE SAX arbejder vi for, at kvinder får et godt forhold til sig selv og sin krop. Derfor ønsker vi at skabe et inkluderende onlineunivers, hvor alle kroppe/bryster er velkomne og ingen er forkerte, da det er de kerneværdier, vi står for.

Der findes desværre ikke én kvinde, som alle andre kvinder kan spejle sig i, og vi vil enormt gerne vise så mange forskellige kroppe og barme som muligt. Derfor arbejder vi bl.a. på at udvide vores modelrepetoire, hvilket betyder, at du fremover vil komme til at kunne se både bløde bryster, store bryster, små bryster, silikonebryster, unge, midaldrende, ældre, tynde kroppe, tykke kroppe og alt midtimellem.

Vi vil gerne understrege at alle kroppe er velkomne, accepterede og ægte hos os, og vi hylder kvinders frie ret til at gøre med deres krop, som de selv ønsker, og at det ene ikke er mere rigtigt end det andet.

Læs mere

SE ERES SWIM SS24

Sæsonens nye badetøj fra ERES er her endelig. Se hele udvalget af Duni styles i de smukke SS24 farver.

SE NYT ERES SWIM HER

Nyhed

Se sommerens badetøjskatalog👙

Sommeren står for døren, og til det hører forhåbentligt mange timer i badedragt eller bikini. Som altid har vi lavet et interaktivt badetøjskatalog, med et stort udpluk af sæsonens nyheder. Denne sæson er vi særligt glade for at kunne præsentere badetøj også fra Missoni og Else Lingerie.


Ser du noget du kan lide i kataloget? Klik blot på billedet i kataloget for at komme direkte til varen på vores hjemmeside. Vi håber, du bliver inspireret.

Se kataloget her

nyhed

MISSONI

Italiensk ekstravaganza fra øverste hylde - smukt og velsiddende badetøj samt cover-ups fra Missoni er nu at finde på bøjlerne i Grønnegade og på hjemmesiden. Se vores udvalg af eksklusivt badetøj og tilbehør fra det italienske modehus.

se hele kollektionen
Gaveguide - sådan finder du hendes størrelse

Der er noget ekstra særligt over at give et lækkert sæt lingeri, som bare passer. Men hvordan finder man ud af, hvilken størrelse, man skal købe? Det kan være svært,...

Læs mere