Vaskeguide

Forlæng levetiden på dit favorit lingeri, din yndlingsbikini eller badedragt ved at følge disse vaskeanvisninger. Disse anbefalinger er vejledende, men vi vil gerne understrege, at du naturligvis altid bør følge den vaskeanvisning, du kan se i mærket på din bikini.

Lingeri

1. For at beskytte dit lingeri bedst muligt, anbefaler vi, at du altid vasker dine bh'er i en vaskepose for at forhindre, at bøjler sætter sig fast eller hægter hænger sig fast i vaskemaskinen eller andet tøj. 

2. Vi anbefaler altid, at du lukker hægterne på dine bh'er, så de ikke sætter sig fast i blonden og på den måde kan rive hul.

3. Vi anbefaler altid, at du vasker dit lingeri med helt almindeligt color-vaskemiddel og undgår vaskemiddel beregnet til finvask. Husk at se i vaskemærket, hvor høj temperatur, dit lingeri kan tåle at blive vasket på. Når du vasker hvidt lingeri, så vær opmærksom på, at vaskemiddel beregnet til hvidt tøjkan være med til at gøre dit lingeri gråt - det hvide vaskemiddel er nemlig kun optimalt til tøj, der er optisk hvidt, men hvis fibrene er naturligt hvide, vil vaskemiddel med optisk hvidt gøre det gråt. Derfor anbefaler vi blot, at du bruger almindeligt color-vaskemiddel, også til dit hvide lingeri.

Badetøj

1. Klor, saltvand og solcreme kan over længere tid være med til at slide dit badetøj før tid. Vi anbefaler altid, at du skyller dit badetøj grundigt efter med vand, når du er færdig med at bruge det for dagen, for at få netop alle rester af solcreme og salt helt ud, så der ikke dannes skjolder på stoffet.

2. Husk at åbne diverse spænder og skyl dem grundigt igennem, så rester af sand skylles bort. På denne måde sørger du for, at forlænge spændernes levetid og ikke slide unødvendigt på dem, da størknet sand kan beskadige spændet.

3. Når sæsonen er slut, og dit badetøj skal vaskes og pakkes væk indtil næste år, eller du blot synes, det trænger til en grundigere vask, anbefaler vi, at du vasker det med ganske almindeligt color-vaskemiddel på det antal grader, der står i mærket.